Šiandien: 2024-04-25 11:19:41
 
 
   

Šiaulių regiono vietos veiklos grupių susitikimas

2020-06-19

2020 m. birželio 18 d. Vietos veiklos grupė "Radviliškio lyderis" surengė tradicinį Šiaulių regiono vietos veiklos grupių susitikimą, susijusį su vietos plėtros strategijų įgyvendinimo aktualijomis, problemomis. Susitikimas vyko Baisogaloje, Radviliškio rajone. Jame dalyvavo Šiaulių rajono vietos veiklos grupės pirmininkas Povilas Zaveckas, finansininkė Kristina Burke - Žilinskienė, viešųjų ryšių specialistė Akvilė Petrulaitytė ir projekto administratorė Laima Pušinskienė. Susitikime taip pat dalyvavo Akmenės, Kelmės, Joniškio, Raseinių, Pakruojo rajonų vietos veiklos grupių administracijos darbuotojai bei valdybos nariai.

Susitikimą pradėjo Vietos veiklos grupė "Radviliškio lyderis" pirmininkas Romas Kalvaitis. Jis supažindino su renginio darbotvarke, apžvelgė esamą Radviliškio r. VVG situaciją ir pakvietė visas susitikime dalyvaujančias VVG apibūdinti savąsias situacijas, kaip šiuo metu kiekvienai VVG sekasi, kiek VVG jau yra paskelbusių kvietimų teikti vietos projektų paraiškas, kvietė pasidalinti ir papasakoti savo patirtį, diskutavo apie vietos strategijų keitimo situaciją, aptarė aktualius VPS įgyvendinimo klausimus. VVG atstovai ir darbuotojai pasidalino mintimis kaip sekasi įgyvendinti vietos plėtros strategijas, pasidžiaugta tarpiniu strategijų vertinimu, nes daugelis Šiaulių regiono vietos veiklos grupės gavo papildomą finansavimą, kalbėta su kokiomis problemomis susiduria, dalintasi patirtimi vertinant vietos projektų galutines ir metines ataskaitos ir kitais einamaisiais klausimais.

Po susitikimo regiono vietos veiklos grupių atstovams buvo pristatyti du vietos projektai Zitos Šimkevičienės IĮ "Kavinės "Pas Zitą" plėtra" ir Baisogalos bendruomenės vietos projektas "Vandenlenčių pramogų parko įrengimas Baisogalos II-ąjame tvenkinyje".

Kitas Vietos veiklos grupių susitikimas numatytas Vietos veiklos grupės "Pakruojo rajono partnerystė" teritorijoje.

 

 

Atgal į naujienas
 
Svetainę finansuoja