Šiandien: 2024-04-20 18:20:28
 
 
   

Bendruomenių diena Šakynoje

2022-06-07

Šviesų ir saulėtą birželio šeštadienį Šakyna sulaukė didelio būrio svečių. Į Mažąją kultūros sostinę susirinko būrys kaimyninių bendruomenių: Gruzdžių, Kruopių, Piktuižių, Žarėnų, Kurtuvėnų ir Aukštelkės. Į bendruomenių sąskrydį atvyko Seimo narės R. Baškienės patarėja A. Grakauskienė, Šiaulių rajono savivaldybės tarybos nariai I. Venciuvienė, A. Mačiulis, kurie pasidžiaugė Šakynos seniūnijos ir vietos bendruomenės atliekamais darbais, siekiu puoselėti savo krašto grožį. Šakynos seniūnas M. Gedvila pasveikino visus dalyvius, palinkėjo gražaus bendravimo ir sėkmės sportinėse varžybose. Šventėje taip pat dalyvavo Šiaulių rajono VVG pirmininkas P. Zaveckas su savo kolegėmis. P. Zaveckas pasidžiaugė Šakynos bendruomenės ir jos pirmininkės S. Kreimerienės aktyvumu, energingumu ir dideliu ryžtu.

UAB Nuotykių parkas suteikė daug teigiamų emocijų ir vaikams, ir suaugusiems. Bendruomenių sąskrydžio dalyviai varžėsi tokiose rungtyse, kaip "Futbolas su sijonais", "Stipri rankelė", "Bėgtraukis" ir kt. Mažieji šventės dalyviai, prisimenant tik ką praėjusią vaikų gynimo dieną, maudėsi putų šou, dalyvavo spalvotų miltelių mūšyje, pūtė muilo burbulus ir liksminosi kituose užsiėmimuose su animatoriais.

Šakynos seniūnas M. Gedvila, visoms dalyvavusioms bendruomenėms padėkojo ir įteikė Šiaulių rajono savivaldybės užsakytus ir VšĮ "Gamtos ateitis" sukurtus, gamtą tausojančius ir saugančius daugkartinio naudojimo maišelius. Šakynos bendruomenės pirmininkė Saulė Kreimerienė dėkojo šventės svečiams, dalyviams ir visiems prisidėjusiems prie renginio organizavimo.

Vakare gerą nuotaiką ir smagias dainas dovanojo "Du Donatai". Išsimaudę spalvotų miltelių mūšyje ir putose, visi dalyviai buvo pakviesti į bendrą šokį. Šventę užbaigė visų mylimo Rimanto Mickevičiaus atliekamos dainos.

Bendruomenių diena Šakynoje vyko pagal asociacijos "Šiaulių rajono vietos veiklos grupė" teritorijos 2015 - 2023 m. vietos plėtros strategijos priemonę "Kultūros savitumo išsaugojimas, tradicijų tęstinumas".

Asociacijos "Šakynos bendruomenė" informacija 

Gautas sutikimas viešinti

Bendruomenės dienos akimirkas užfiksavo - Panda Photoshoot

  

  

  

  

  

  

 

Atgal į naujienas
 
Svetainę finansuoja